Get Adobe Flash player

Mª DEL MAR TORT I CASALS

 

Nascuda al 1966. Filla de Mariló Casals, ha viscut des de jove el món del tarot i de l’esoterisme en general, amb normalitat i d’una manera fresca i propera. L’any 2000 juntament amb la seva mare i el seu germà decideixen crear l’Escola Mariló Casals d’esoterisme i creixement personal, que en aquests moments és referent en el sector per la seva seriositat i rigor.
Les seves dues grans passions han estat i són el tarot i l’astrologia. A les que ha dedicat anys d’estudi i d’investigació. I avui en dia en aquests dos àmbits té una gran trajectòria i experiència com a consultora i docent.

 

Ha col·laborat en l’elaboració del Curs de Tarot d’Aula de Formació Directa (del grup Enciclopèdia Catalana), i n’és la tutora dels estudiants de Tarot .

 

Ha participat com a ponent en el Congrés d’astrologia dela NuevaEra2010 i des de l’escola Mariló Casals ha organitzat el 28 Congrés Ibèric d’astrologia ila Setmanade l’astrologia a Barcelona 2011.

 

Participa activament com a conferenciant a diferents fires: Embruix 2010 i 2011 de Sant Hilari de Sacalm, Aquelarre de Cervera cada any des del 2003 fins al 2011, Centelles 2010 i 2011, Sant Joan de les Abadeses 2008,la Mota2009, Sant Boi 2006 i 2007, Badalona 2009, Les nits esotèriques de Sabadell cada any des del 2003 fins al 2010. Fira Magic Internacional  des del 2006 fins al 2011, Fira dels Singles 2008. I també col.labora com a ponent a les Biblioteques i amb “Amics de la UNESCO de Barcelona”.

 

Col.labora habitualment als mitjans de comunicació: TV3: “TVist” “En directe”,   “Divendres”, “Boquerioa357”, “El salt de l’àngel”.  Ràdio: Catalunya Ràdio: “Tot és molt confús” de Pere Mas, “El Secret” amb Silvia Coppulo. Rac 1: “Misteris” amb Sebastià D’Arbó,”La primera pedra”, “Via Lliure”. RNE-R4 “D’Avui no passa” amb Sònia Urbano, ”Espacio en blanco” amb Miguel Blanco. Com Ràdio: “El dia” amb Joan Carles Gómez, Onda Cero: “Això no és tot” amb Oriol Parreño. Onda Rambla: “Luces en la oscuridad” amb Pedro Riba,”La nit en Blanc” amb Quim Esteban. I altres col.laboracions amb Ràdio Sabadell, Radio Ciutat de Badalona, Ràdio Castellar etc…

 

En aquests moments, és la directora de l’escola  Mariló Casals i la coordinadora de cursos de l’Escola Mariló Casals i professora de tarot i astrologia, des d’on supervisa i dinamitza el conjunt de l’oferta formativa.

 

Deja un comentario

Rellena y envía

* = campo obligatorio
Escoje que información deseas recibirpowered by MailChimp!

Próximo evento en…

 

¿De qué evento se trata?

taller

El cielo ahora